22. november 2017

Uusmeremaa Merikaru, Arctocephalus forsteri

Uusmeremaa Merikaru, Arctocephalus forsteri, Kekeno, New Zealand fur seal, hüljes, Australasian, South Australian, long, nosed, Antipodean Uusmeremaa Merikaru, Arctocephalus forsteri, Kekeno, New Zealand fur seal, hüljes, Australasian, South Australian, long, nosed, Antipodean Uusmeremaa Merikaru, Arctocephalus forsteri, Kekeno, New Zealand fur seal, hüljes, Australasian, South Australian, long, nosed, Antipodean
Uusmeremaa Merikaru (maoori keeles Kekeno) on tegelikult hüljes, üks suur ja karvane hüljes, kes võib kaaluda kuni 150 kilo. Nad eelistavad maismaale tulles passida kivisel rannikul ning kuigi piltide järgi võib tunduda, et see mõnuleja lebab kusagil samblasel metsaalusel, siis tegelikult nii see pole. Fotod on tehtud Kaikouras, Uus-Meremaa lõunasaare idarannikul ning see roheline ala on tegelikult vetikatega kaetud kivine ookeanipõhi, mis mõõna ajal on vee alt välja tulnud. 
New Zealand fur seal (Kekeno in maori) is a large and furry seal that can weigh up to 150 kilos. They prefer rocky shorelines when coming ashore and although you might think that these photos are taken somewhere in a mossy forest, it is not so. The photos are taken in Kaikoura, on the east coast of New Zealand South Island and the green area is actually rocky bottom of the ocean (covered with algae) that has dried up because of the low tide. 

1 kommentaar: